Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Teljes a káosz az M0-áson, tömegbaleset az M1-esen!

10perc.hu
2023. 09. 07.
Teljes a káosz az M0-áson, tömegbaleset az M1-esen!

Több főúton is hatalmas a torlódás, a karambolok és a munkavégzések miatt nagyon nehéz az előrejutás.

Az M0-s autóút keleti szektorában, Gyál térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 37-es kilométernél baleset történt, egy sávon araszol a forgalom, a torlódás már 8 kilométeres, a nézelődők miatt pedig az ellenkező oldal is torlódik. Maglód térségében, az M4-es autóút felé vezető oldalon, a 47-es kilométernél oszlik fel lassan a torlódás.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Herceghalom térségében több személyautó ütközött össze, a 30-as kilométernél csak egy sávon halad a forgalom. Távolabb, Győr elkerülő szakasza után munkavégzés folyik, a 133-as kilométernél csak a belső sáv járható, a Börcs pihenő pedig ezen az oldalon nem használható. Mindkét helyszínen több kilométeres a kocsisor.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mogyoród térségében egy kisbusz  eddig ismeretlen okból letért az úrtól, átszakította a szalagkorlátot és árokba hajtott. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a balesetben hatan megsérültek.  A 27-es kilométernél lévő csomópontban a rendőrség letereli a forgalmat. Itt is több kilométeres a torlódás.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán karbantartási munkákat végeznek. A 32-es és a 30-as kilométer között egy sávot lezártak. Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Pázmánd térségében munkavégzés folyik. A 31-es kilométernél forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan torlódásra kell számítani.



Főkép forrása:
Pixabay
Címkék:
#Baleset

További cikkek