Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Tombol az utakon az esti csúcs!

10perc.hu
2021. 11. 10.
Tombol az utakon az esti csúcs!

Több mint tíz kilométeres torlódás egy defektet kapott kamion miatt az M0-áson, míg a magyar-román határon, Csanádpalotán már 5 kilométeres a sor az M43-ason.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya irányában Gyál térségében, a 34-es km-nél egy kamion defektet kapott és a belső sávot elzárta. A torlódás közel 10 km-es. Legalább 1 óra a menetidő növekedés. Az ellenkező, M3-as autópálya felé vezető oldalon, a nézelődés és az erős forgalom miatt 3-4 km-es torlódás alakult ki.

Az 1-es főúton, Újbarok térségében, két személygépkocsi ütközött össze. A 37-es km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom irányonként váltakozva halad. Távolabb, szintén az 1-es főúton, Levél térségében, egy nyergesvontató árokba hajtott. A 168-as km-nél a Mosonmagyaróvár felé vezető oldalon a kanyarodó sávot foglalja el jármű.

Ugyancsak sokan haladnak a 11-es főúton Szentendre és Budakalász között, valamint a 10-es főúton az ürömi körforgalomtól Solymár irányában. Az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a magyar-román határszakaszon a kilépésre várakozó kamionsor hossza 5 km.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek