Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Eltűnt egy három és fél éves kisfiú, amíg a nagypapa tévét nézett

10perc.hu
2021. 07. 13.
Eltűnt egy három és fél éves kisfiú, amíg a nagypapa tévét nézett

Meztelenül Dunakeszin kóborló kisfiút végül a kétgyermekes rendőranyuka nyugtatta meg, majd sikeresen hazavitték.

Szívfacsaró történet főhőse egy alig három és fél éves kisfiú, aki meztelenül bolyongott Dunakeszin. Amikor a járókelők felfedezték, és próbáltak megtudni róla valamit, a megszeppent pici senkinek sem válaszolt. Ráadtak gyorsan egy pólót, majd hívták a rendőrséget – írta a police.hu.

A vegyes járőrpár női tagja - egy 4 és egy 3 éves testvérpár gyakorló anyukája - szólította meg az ijedten álldogáló gyermeket, aki neki már közlékenyen válaszolt, de arra nem tudott mit mondani, hogy ki az apja és az anyja – Apa és Anya volt a válasz –, illetve a címét sem tudta megmondani.

A rendőrök bevitték az ügyeletes bölcsődébe, ahol az intézményvezető segítségével megtudták, ki is ő valójában. Felvették a gyermek édesanyjával a kapcsolatot, akitől megtudták, a kicsi felügyeletével a nagypapát bízták meg, aki lánya telefonhívásáig nem is tudta, hogy unokája eltűnt, mert tévét nézett.

A kisfiút az ideiglenes egyenruhás felügyelet után épen és egészségesen hazavitték, míg a 66 éves nagypapa esetleges büntetőjogi felelősségét a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Főkép forrása:
Képünk illusztráció (freepik.com)

További cikkek