EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Vigyázz az utakon! Rengeteg a baleset az esőben!

Balesetek-bűnügyek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: freepik.com

Sajnos az esti csúcsforgalmat az ország számos helyén történt balesetek is nehezítik, így egyre több helyen alakult ki torlódás.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében, baleset történt. A 124-es km-nél sávzárásra készüljenek. Az M85-ös autóúton, a Győr felé vezető oldalon, Csorna térségében, egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött. A 18-as km-nél a külső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon Tárnok térségében egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött. A 22-es km-nél sávzárásra, lassabb haladásra készüljenek. A 71-es főúton, Fenékpuszta térségében, négy személygépkocsi ütközött össze. A 111-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni a Sármellék, Alsópáhok útvonalon lehet.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Kunszállás térségében, egy kamion oldalára borult. A 103-as km-nél a külső és belső sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad. A torlódás már több mint három kilométeres.

A 2-es főúton, Vác belterületén, egy személygépkocsi gyalogost gázolt. A 32-es km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A 471-es főúton, Nyíradony belterületén, két személygépkocsi ütközött össze. A 26-os km-nél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.