395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Verekedések és lövöldözések a fővárosban

10perc.hu
2021. 06. 07.

Két helyen is két társaság verekedett össze Budapesten, és a jelenlegi adatok szerint egy gáz- és riasztópisztolyból lövéseket adtak le, és megrongáltak egy autót.

Néha már-már az lehet az ember érzése, hogy az amerikai utcai lövöldözések kora nálunk is eljött. Sajnos rövid időn belül a második vitás helyzetet akarták pisztolylövésekkel megoldani. Előbb a VI. kerületi Eötvös utcában gépkocsi-adásvétel miatt veszett össze egy férfi négy másikkal, majd a vitából lökdösődés lett, végül egyikük egy gáz- és riasztófegyverrel leadott egy lövést.

Majd a IX. és a XIX. kerület határán, a Határ úton miután két társaság összeverekedett, lövések is eldördültek. A jelenlegi adatok szerint egy gáz- és riasztópisztolyból lövéseket adtak le, és megrongáltak egy autót. A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök mindkét esetben a gázpisztolyokat lefoglalták, összesen négy férfit előállítottak, míg a többi résztvevőt a BRFK közlése alapján még keresik.

Főkép forrása:
MTI/Mihádák Zoltán

További cikkek