EUR: 372,00 Ft
USD: 346,63 Ft
CHF: 383,44 Ft
GBP: 428,19 Ft
RON: 75,01 Ft
RSD: 3,17 Ft

Mai névnap:

Verekedések és lövöldözések a fővárosban

Belföldi hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán

Két helyen is két társaság verekedett össze Budapesten, és a jelenlegi adatok szerint egy gáz- és riasztópisztolyból lövéseket adtak le, és megrongáltak egy autót.

Néha már-már az lehet az ember érzése, hogy az amerikai utcai lövöldözések kora nálunk is eljött. Sajnos rövid időn belül a második vitás helyzetet akarták pisztolylövésekkel megoldani. Előbb a VI. kerületi Eötvös utcában gépkocsi-adásvétel miatt veszett össze egy férfi négy másikkal, majd a vitából lökdösődés lett, végül egyikük egy gáz- és riasztófegyverrel leadott egy lövést.

Majd a IX. és a XIX. kerület határán, a Határ úton miután két társaság összeverekedett, lövések is eldördültek. A jelenlegi adatok szerint egy gáz- és riasztópisztolyból lövéseket adtak le, és megrongáltak egy autót. A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást.

A rendőrök mindkét esetben a gázpisztolyokat lefoglalták, összesen négy férfit előállítottak, míg a többi résztvevőt a BRFK közlése alapján még keresik.