392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Autó

Új és ingyenes applikáció alakíthatja át az autópiacot

10perc.hu
2022. 02. 15.
Új és ingyenes applikáció alakíthatja át az autópiacot

Az elemző rendszer segítségével bárhol, bármilyen autót kielemezhetünk és összehasonlíthatunk, mindössze pár perc alatt.

A világon teljesen egyedülálló fejlesztés az az applikáció, amelynek segítségével minden eddiginél pontosabb képet kaphatunk a minket érdeklő autókról. A www.autoelemzorendszer.hu oldalról letölthető app segítségével bármely két autót összehasonlíthatjuk, ráadásul az autóátvizsgálásra és alkudozásra is fontos eszköz lehet a kezünkben.

Az elemző rendszer segítségével bárhol, bármilyen autót kielemezhetünk és összehasonlíthatunk, mindössze pár perc alatt. Mindezt ingyenesen és autóvásárlói szemmel. Az app használatával akár jelentősebb pénzt is meg lehet takarítani egy-egy autó megvásárlása során, a rendszer ugyanis felhívja a figyelmet a vizsgált autó hibáira, kockázataira, így alkudozáshoz is tökéletes segítőtárs lehet.

Az új hazai fejlesztésű applikáció olyan, mint egy autóvásárlói mini lexikon, ahol egy percen belül kielemezhetünk bármilyen emberi szempontot az általunk kinézett autó kapcsán. A Google Play-ben és az Apple Store áruházban is letölthető applikáció ingyenes változatában több száz különálló szempont alapján elemezhetjük az általunk kinézett járművet.



Ezek közt szerepel minden, ami az autóvásárlás során meghatározó lehet, és az is, ami kifejezetten speciális: elektromos autók elemzése, rozsdásodás, menetteljesítmény, karambol ellenőrzés, szállítási lehetőségek és számos egyéb megfontolandó tényező, ami felett laikusként egyébként könnyű lenne szemet hunyni.

A beépített fényképező funkció az autó helyszíni megtekintése során segít, míg a képértékelő funkcióval a saját fotóinkat is kielemzi a rendszer. A végén így pontos százalékos értékelést kaphatunk az autóról, az eredményt pedig érdemes megvitatnunk autóipari szakemberrel vagy magával az autókereskedővel is.

A rendszerben digitálisan tárolhatjuk az autó összes számláját, szervíz történetét és egyéb dokumentumait is. A rendszer igazi kisérője lehet a gondos autótulajdonosnak, hiszen egy jövőbeli eladáskor minden egy helyen megtalálható és 1 gombnyomással bármilyen dokumentum könnyen megosztható a vevőjelöltekkel.

„Nyugodtan jöhet az online autóvásárlás kora. Eddig legfeljebb az árakat lehetett összevetni, de mostantól a számunkra fontos szempontokat lehet összehasonlítani és kiértékelni” – árulta el az applikáció kifejlesztője, Nemes Roland.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek