EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Új divatőrület hódít, a húgyfoltos farmer!

Nagyvilág
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: ladbible.com

Egy amerikai divatcég újításával azokon akar segíteni, akik inkontinenciával küszködnek, és úgy tűnik, a nadrágokat úgy viszik, mint a cukrot.

Egészen furcsa divatőrületről számolt be a ladbible.com portál, ugyanis húgyfoltos farmernadrágokat készít egy amerikai divatcég, a Wet Pants Denim. Maguk a nadrágok a legtöbb helyen teljesen normálisan néznek ki, ám az ágyékrésznél olyan sötét színnel tervezték meg, mintha a viselője nem ért volna oda időben a mellékhelyiségbe.

Úgy tűnik, a divatcég hatalmasat dobott ezzel az ötletével, ugyanis viszik a nadrágokat, mint a cukrot, és a viselőik kijelentették, végre nem kell kellemetlenül érezniük magukat, ha vizeletvisszatartási problémákkal, azaz inkontinenciával küszködnek.

A foltos nadrágok 75 dollárba kerülnek és három különböző stílusban kék, szürke és fehér színben vásárolhatóak meg. A sikeren felbuzdulva, most kitalálták, hogy akiknek ez elérhetetlen ár egy farmerért, azok jóval kevesebb összegért küldjék be hozzájuk a nadrágjukat, amit átalakítanak húgyfoltosra.