Mai névnap:

Új divatőrület hódít, a húgyfoltos farmer!

10perc.hu
1 hete
Kiemelt kép: ladbible.com

Egy amerikai divatcég újításával azokon akar segíteni, akik inkontinenciával küszködnek, és úgy tűnik, a nadrágokat úgy viszik, mint a cukrot.

Egészen furcsa divatőrületről számolt be a ladbible.com portál, ugyanis húgyfoltos farmernadrágokat készít egy amerikai divatcég, a Wet Pants Denim. Maguk a nadrágok a legtöbb helyen teljesen normálisan néznek ki, ám az ágyékrésznél olyan sötét színnel tervezték meg, mintha a viselője nem ért volna oda időben a mellékhelyiségbe.

Úgy tűnik, a divatcég hatalmasat dobott ezzel az ötletével, ugyanis viszik a nadrágokat, mint a cukrot, és a viselőik kijelentették, végre nem kell kellemetlenül érezniük magukat, ha vizeletvisszatartási problémákkal, azaz inkontinenciával küszködnek.

A foltos nadrágok 75 dollárba kerülnek és három különböző stílusban kék, szürke és fehér színben vásárolhatóak meg. A sikeren felbuzdulva, most kitalálták, hogy akiknek ez elérhetetlen ár egy farmerért, azok jóval kevesebb összegért küldjék be hozzájuk a nadrágjukat, amit átalakítanak húgyfoltosra.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés