392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Torlódások nehezítik a közlekedést országszerte

10perc.hu
2021. 12. 07.
Torlódások nehezítik a közlekedést országszerte

A meglehetősen hideg és csapadékos idő miatt több baleset történt, ami miatt sok helyen hatalmas dugók miatt igencsak megnő a menetidő.

A 11-es főút fővárosi szakaszán, Békásmegyeren baleset történt, ami miatt jelentős torlódás alakult ki a belváros felé vezető oldalon. Az M0-s autóútról a 11-es főútra nehézkes a lehajtás, ott is torlódás van.

Baleset történt a 21-es főúton, Salgótarján belterületén. Az 53-as km-nél forgalomkorlátozásra, rendőri forgalomirányításra számíthatnak. Egy személyautó autóbusszal ütközött össze a 26-os főúton, Sajószentpéter és Kazincbarcika között, a berentei elágazásnál. A 17-es km-nél az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat helyben terelik el.

Felborult egy személyautó a 61-es főút 47-es km-énél, a Tolna megyei Pincehely térségben. Forgalomkorlátozás követel fokozott figyelmet. A 77-es főúton, Vigántpetendnél két jármű ütközött össze. A 27-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Aki teheti, a településen keresztül Nagyvázsony felé kerülhet.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek