395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Tilos lesz a szex az olimpián!

10perc.hu
2021. 06. 28.

A japánok megígérték, ha valaki megszegi a szabályt, az büntetést kap, ami egyszerű bírságtól kezdve akár az olimpiából való kizárás is lehet.

Azt már eddig is tudtuk, hogy nem mindennapi olimpiát rendeznek július 23-tól Tokióban, ám arra vélhetően senki sem gondolt, hogy a szervezők – akik 150 ezer fogamzásgátlót osztanak szét az ötkarikás játékok alatt – megtiltják a szexet a tokiói játékok 15 ezer olimpiai és paralimpiai sportolójának – írta meg a Tények.hu 

Azok a sportolók, akiket szabályszegésen érnek, büntetést kapnak, ami egyszerű bírságtól kezdve akár az olimpiából való kizárás is lehet. A rendelkezés célja, hogy megakadályozza egy esetleges koronavírusgóc kialakulását az olimpiai faluban.

Az olimpiákon történő szexuális együttlét nem új keletű, először az 1988-as szöuli olimpián osztottak szét több százezer ingyenes óvszert az AIDS megelőzése címén. Az eset óta rendszeresen osztanak nagy mennyiségű óvszert nagyobb világeseményeken, a rekord 450 000 darab volt, amit a 2016-os riói olimpián osztottak szét.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek