EUR: 380,60 Ft
USD: 351,33 Ft
CHF: 381,92 Ft
GBP: 433,01 Ft
RON: 76,92 Ft
RSD: 3,24 Ft

Mai névnap:

Távoktatás: maradnak az adatforgalmi kedvezmények

Tech és tudomány
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: freepik.com

Visszavonásig fenntartják a magyarországi mobilszolgáltatók az adatforgalmi kedvezményeket a távoktatás támogatásához, egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti az előfizetők adatkeretét.

A Telenor Magyarország arról tájékoztatott, hogy a március 1-jéig meghosszabított korlátozások idejére marad a főbb oktatási oldalak díjmentes elérése. A cég hálózatán kis- és nagyképernyős mobilnet-hozzáféréssel forgalmi díj nélkül elérhető oldalak listája a mobiltársaság digitális oktatási programja, a HiperSuli weboldalán érhető el.

A Magyar Telekom közölte: a távoktatás és a minőségi időtöltés érdekében a mobilinternet szolgáltatást használó havidíjas és Domino, továbbá meghatározott üzleti előfizetések esetén, 2020. november 20-tól - visszavonásig, a mobilinternet szolgáltatás használatakor egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti a díjcsomagokban foglalt adatmennyiséget.


Egyes meghatározott oldalak látogatása nem csökkenti az előfizetők adatkeretét     Fotó: freepik.com


A Vodafone is meghosszabbítja a digitális oktatást támogató kedvezményeket. A digitális oktatás támogatása érdekében adathasználat nélkül tették elérhetővé az ügyfelek számára a legfontosabb oktatási forrásokat tartalmazó weboldalakat, applikációkat.