392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Szolgálunk és vétünk – két rendőr megerőszakolta kolléganőjét!

10perc.hu
2021. 12. 10.
Szolgálunk és vétünk – két rendőr megerőszakolta kolléganőjét!

Döbbenetes bűneset látott napvilágot: a Készenléti Rendőrség két tagja a szüzességét elvéve megerőszakolta Zsiga Katalin őrmestert az egyik közös műszakjuk után.

Vélhetően egyedi, ugyanakkor nagyon szomorú és kegyetlen bűneset történt a Készenléti Rendőrség egyik alosztályán. Két férfi kollégája – egy törzsőrmester és egy főtörzsőrmester – ugyanis megerőszakolta Zsiga Katalin őrmestert az egyik közös műszakjuk után, aki így veszítette el a szüzességét. A szerencsétlenül járt 23 éves nő egy a világhálón terjedő videóról tudta meg, mit tettek vele a kollégái.

Zsiga Katalin – aki maga is megnézte az említett videót – a Blikknek elmondta, az egyik erőszaktevő beismerte neki tettét. Ő azt mondta, mindez azért történt, mert Zsiga nem adta oda magát önként. A rendőrnő állítja, egyik kollégája meg is fenyegette, hogy ne beszéljen a történtekről. Sőt, a későbbiek során együtt kellett dolgoznia megerőszakolóival.

Az őrmester azonban feljelentette őket, és a parancsnokának írt levelében az erőszak mellett a videóról és a fenyegetésről is beszámolt. Az ügyben a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek