395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Szenteste lehet a legmelegebb

10perc.hu
2021. 12. 20.

A héten többször várható napsütés, de sokszor beborul az ég, és eső, hózápor, havas eső is lehet, Szenteste napján van esélye hóesésnek az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint.

Ma több órára kisüt a nap. Elszórtan, legnagyobb eséllyel északkeleten alakulhat ki hózápor, havas eső. A Dunántúlon és a középső országrészben nagy területen lesz erős a szél, napközben plusz 2 és 7 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden általában gyengén felhős idő valószínű többórás napsütéssel. Az ország keleti megyéiben viszont több és vastagabb felhőzet lehet, arrafelé helyenként hózápor is kialakulhat. A leghidegebb órákban általában mínusz 7 és mínusz 2 fok közötti hőmérséklet valószínű, kora délután mínusz 2 és plusz 3 fok közötti értékeket mérhetnek.

Szerdán az ország keleti felében lehet a legtöbb napsütés. Csapadék nem valószínű. A minimumok jellemzően mínusz 8 és mínusz 2 fok között alakulnak, míg délután mínusz 2 és plusz 3 fok közötti hőmérséklet valószínű.

Csütörtökön csak kevés helyen és csak rövid időre süthet ki a nap. Néhol előfordulhat kisebb, vegyes halmazállapotú csapadék is. Kora délután mínusz 2 és plusz 8 fok közötti értékek várhatók. Pénteken, Szenteste napján szórványos jelleggel várható vegyes halmazállapotú csapadék: főleg északon, északkeleten lehet eleinte hó, havas eső. Délután általában plusz 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetnek.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek