392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Szégyen! Üres ajándékdobozokat küldtek a szegény gyermekeknek karácsonyra! Kik ezek a végtelenül aljas emberek?

10perc.hu
2022. 12. 17.
Szégyen! Üres ajándékdobozokat küldtek a szegény gyermekeknek karácsonyra! Kik ezek a végtelenül aljas emberek?

Összesen 600 rászoruló vidéki kisgyermek ajándékával szórakoztak lelketlen „emberek”, a II. kerületi polgármesteri hivatal utólag pótolta az ajándékokat.

Gondoljanak bele azon kisgyermekek helyébe, akik csillogó szemmel várták a számukra nagyon ritka ajándékokat, aztán amikor kinyitják az azokat rejtő dobozokat, nem találnak benne semmit. Milyen ember az ilyen, aki ezekkel a szomorú sorsú kicsikkel ilyen gúnyt űz?

Ajándékdobozos akciójával idén is a rászoruló vidéki gyerekek karácsonyát kívánta szebbé tenné a II. kerület, ám a 600 beküldött csomag között volt kéttucatnyi üres doboz is. Őrsi Gergely polgármesternek fogalma sincs, mi járhatott azoknak a fejében, akik a rászoruló gyerekeknek idén üres ajándékdobozt küldtek.


Tavaly volt olyan, aki kutyaürüléket küldött a gyerekeknek, több dobozban pedig szétvagdalt újságok voltak    Fotó: Pixabay


Saját pénzéből pótolta az önkormányzat a hiányzó ajándékokat az üres dobozokból, amiket otromba viccként ajánlottak fel szegény gyerekek számára a II. kerületben - írja a Blikk. Még szerencse, hogy az előzetes kibontás rendszeres gyakorlat a kerületnél, hogy biztosan minden ajándék célba találjon.

A polgármester azt is elárulta, tavaly volt olyan, aki kutyaürüléket küldött a gyerekeknek, több dobozban pedig szétvagdalt újságok voltak. Számára felfoghatatlan, mi történt, de sikeresen pótolták az ajándékokat, amiket már elkezdtek kiszállítani.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek