392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Sok napsütés, némi esővel

10perc.hu
2021. 05. 25.
Sok napsütés, némi esővel

Továbbra is inkább változékony időre számíthatunk, az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése alapján a kedd kivételével inkább 20 és 25 fok közötti maximumok várhatók.

Egy biztos, nem ilyen hosszú hétvégében reménykedtünk, és a mondás szerint aranyat érő májusi esőnek még koránt sincs vége. Ma ugyan több órára kisüthet a nap, ugyanakkor egy hidegfront vékonyodó, szakadozó felhősávja vonul északnyugatról délkelet felé, ami akár heves zivatarokat is okozhat. Hajnalban 10-17, délután 16-29 fokot mérhetnek. Szerdán többnyire derült vagy gyengén felhős, napos, száraz időre van kilátás, napközben 19-24 fok valószínű.

Csütörtökön több órára kisüt a nap, de délután az ország nyugati, északnyugati felén elszórtan előfordulhat eső, zápor, néhol zivatar. A hőmérséklet minimuma 6 és 12, a maximuma 20 és 25 fok között alakul. Pénteken is több órára kisüthet a nap, de több helyen valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, zivatar térségében akár viharossá fokozódhat a szél, napközben 16-23 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek