EUR: 370,55 Ft
USD: 346,73 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,99 Ft
RON: 74,60 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Schobert Norbi ugyan visszavonul, de az Update zakatol tovább

Belföldi hírek
10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: Facebook

Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl. a szénhidrátcsökkentett lepény.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata szerint a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat. Schobert Norbit megviselték az események, most pedig azt is elárulta, hogy mi lesz a céggel – írja a Bors.

A GVH a vizsgálat eredményeivel kapcsolatban azt közölte: egyebek mellett a termékek hatásait, összetételét, a diéták eredményességét illetően tévesztette meg a cég a fogyasztókat. A vállalkozás együttműködött a hatósággal és elismerte a jogsértést, ezt figyelembe vették a bírság megállapítása során.


A boltok és a termékek továbbra is megmaradnak     Fotó: Facebook


A vizsgálat feltárta, hogy a Norbi Update életmódrendszert, illetve az Update termékek népszerűsítését célzó, a forgalmazó közösségi oldalán közzétett videók több szempontból is tisztességtelennek minősültek a fogyasztókkal szemben.

"Norbi visszavonult a kommunikációtól, de attól az Update márka megmarad. 30 év munka eredménye. ... Norbi kisfia, Zalán is ennek és a sportnak köszönhetően váltott formát. Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl. a szénhidrátcsökkentett lepény" – olvasható a cég közleményében.