392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Schobert Norbi ugyan visszavonul, de az Update zakatol tovább

10perc.hu
2023. 05. 15.
Schobert Norbi ugyan visszavonul, de az Update zakatol tovább

Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl. a szénhidrátcsökkentett lepény.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata szerint a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat. Schobert Norbit megviselték az események, most pedig azt is elárulta, hogy mi lesz a céggel – írja a Bors.

A GVH a vizsgálat eredményeivel kapcsolatban azt közölte: egyebek mellett a termékek hatásait, összetételét, a diéták eredményességét illetően tévesztette meg a cég a fogyasztókat. A vállalkozás együttműködött a hatósággal és elismerte a jogsértést, ezt figyelembe vették a bírság megállapítása során.


A boltok és a termékek továbbra is megmaradnak     Fotó: Facebook


A vizsgálat feltárta, hogy a Norbi Update életmódrendszert, illetve az Update termékek népszerűsítését célzó, a forgalmazó közösségi oldalán közzétett videók több szempontból is tisztességtelennek minősültek a fogyasztókkal szemben.

"Norbi visszavonult a kommunikációtól, de attól az Update márka megmarad. 30 év munka eredménye. ... Norbi kisfia, Zalán is ennek és a sportnak köszönhetően váltott formát. Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl. a szénhidrátcsökkentett lepény" – olvasható a cég közleményében.

Főkép forrása:
Facebook

További cikkek