EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

A Samsung bejelentkezett a Star Wars rajongók kegyeiért - és pénzéért

Tech és tudomány
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Samsung

A kultuszfilmsorozat nem véletlenül lett újra brand a telefongyártónál, hiszen három évvel ezelőtt el is készítette az akkori egyik csúcstelefonja, a Galaxy Note10+ csillagháborús változatát.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb Samsung-telefon az összehajtható Galaxy Z Flip 4 – most többek között ezt az eszközt látta el Star Warsos kiegészítőkkel a dél-koreai gyártó. Nemrégiben piacra került tematikus csomagjában – Star Wars Galactic Holiday Accessories – található egy speciális, gyűrűs tok és egy Millenium Falcon témájú szíj az összehajtható telefonhoz.

Az új tok narancssárga és fehér színekkel érkezik, láthatók rajta a rohamosztagosok, a csillagrombolók és a Halálcsillag is. A tok ára 40 dollár, a szíjé 20 dollár – írta meg a hvg.hu. Ezen kívül még kínál Star Wars tokot a Galaxy Buds Live, a Galaxy Buds 2 és a Galaxy Buds 2 Pro fülesekhez is, 50 dollárért. Valamennyi kiegészítő együtt is megvásárolható, a csomag ára 150 dollár.

A Star Wars-stílusú kiegészítők azonban valószínűleg többeket fognak érdekelni, hiszen tökéletes ajándékok lehetnek a brand rajongóinak.