393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pokollá vált a közlekedés kora délelőtt az autópályáinkon!

10perc.hu
2022. 11. 15.

Hatalmas, több kilométeres torlódások nehezítik az autósok dolgát több sztrádán, hol baleset, hol pedig felújítási munkálatok miatt.

Az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé egy teherautóról nagy mennyiségű törmelék került a burkolatra. A 71-es kilométernél a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladja a 4 kilométert, ami kihat az M2-es autóút forgalmára is. A Budapest felé vezető oldalon ott is legalább 8 kilométeres torlódás alakult ki.

Baleset történt az M5-ös autópályán, Budapest felé, Lajosmizse térségében. A 64-es kilométernél a belső sávba kell sorolni. Jelentős, már 5-6 kilométeres az autósor, aki csak teheti, válasszon másik útvonalat magának.

Az M1-es autópályán ma is javítják a burkolatot, ráadásul mindkét munka a főváros felé autózókat érinti. A Bábolna kijárat után, a 93-es kilométernél és az Igmánd pihenő után, a 80-as kilométernél a külső sávot kerítették el a forgalom elől. A több kilométeres torlódások miatt minimum 20-25 perces menetidő növekedéssel kell számolni.

Az M4-es autóúton, Üllő elkerülő szakaszán javítják a burkolatot. A Budapest felé tartókat a 26-os kilométer közelében a belső sávba terelik, a torlódás meghaladta a 4 kilométert.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek