EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Pokollá vált a közlekedés kora délelőtt az autópályáinkon!

Balesetek-bűnügyek
10perc.hu
4 hónapja
Kiemelt kép: Freepik

Hatalmas, több kilométeres torlódások nehezítik az autósok dolgát több sztrádán, hol baleset, hol pedig felújítási munkálatok miatt.

Az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé egy teherautóról nagy mennyiségű törmelék került a burkolatra. A 71-es kilométernél a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladja a 4 kilométert, ami kihat az M2-es autóút forgalmára is. A Budapest felé vezető oldalon ott is legalább 8 kilométeres torlódás alakult ki.

Baleset történt az M5-ös autópályán, Budapest felé, Lajosmizse térségében. A 64-es kilométernél a belső sávba kell sorolni. Jelentős, már 5-6 kilométeres az autósor, aki csak teheti, válasszon másik útvonalat magának.

Az M1-es autópályán ma is javítják a burkolatot, ráadásul mindkét munka a főváros felé autózókat érinti. A Bábolna kijárat után, a 93-es kilométernél és az Igmánd pihenő után, a 80-as kilométernél a külső sávot kerítették el a forgalom elől. A több kilométeres torlódások miatt minimum 20-25 perces menetidő növekedéssel kell számolni.

Az M4-es autóúton, Üllő elkerülő szakaszán javítják a burkolatot. A Budapest felé tartókat a 26-os kilométer közelében a belső sávba terelik, a torlódás meghaladta a 4 kilométert.