393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pokoli a közlekedés az M1-esen és az M5-ösön, ha tudod, kerüld el, de az M0-áson is dugó van

10perc.hu
2022. 11. 10.
Pokoli a közlekedés az M1-esen és az M5-ösön, ha tudod, kerüld el, de az M0-áson is dugó van

Az autópályákon felújítási munkálatokat végeznek, és ezeken a helyszíneken egyre nagyobb a torlódás.

Ma is több helyen aszfaltoznak az M1-es autópályán. Hegyeshalom felé, Bicske térségében, a 39-es, Tata térségében a 67-es kilométer után, illetve a Nagyszentjános/Bőny csomópont előtt, a 97-es kilométernél csak egy sáv járható.

Torlódás tapasztalható mindhárom helyszínen, Bicske térségében már 5-6 kilométeres a kocsisor. Tovább nehezíti a közlekedést, hogy a 31-es kilométernél, egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze, ahol már egy sávon engedik a járműveket.

Aki teheti a 27-es jelű Herceghalom csomópont - 1-es főút - Óbarok - illetve az Óbarok-pihenőhely közötti útvonalon kerülje el a zsúfoltságot.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Dabas és Örkény között burkolatot javítanak egy sáv lezárás mellett. Az aktuális munkaterület mögött több kilométeren torlódik a forgalom, számítsanak megnövekedett menetidőre.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Gyál térségében kamerákat javítanak. A 33-as kilométernél a középső- és a belső sávot lezárták, a munkavégzés helyszíne mögött 1-2 kilométeren araszolnak az autósok.

Főkép forrása:
MTI/MTVA

További cikkek