EUR: 385,80 Ft
USD: 358,32 Ft
CHF: 391,09 Ft
GBP: 439,44 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Pokoli a közlekedés az M1-esen és az M5-ösön, ha tudod, kerüld el, de az M0-áson is dugó van

Balesetek-bűnügyek
10perc.hu
4 hónapja
Kiemelt kép: MTI/MTVA

Az autópályákon felújítási munkálatokat végeznek, és ezeken a helyszíneken egyre nagyobb a torlódás.

Ma is több helyen aszfaltoznak az M1-es autópályán. Hegyeshalom felé, Bicske térségében, a 39-es, Tata térségében a 67-es kilométer után, illetve a Nagyszentjános/Bőny csomópont előtt, a 97-es kilométernél csak egy sáv járható.

Torlódás tapasztalható mindhárom helyszínen, Bicske térségében már 5-6 kilométeres a kocsisor. Tovább nehezíti a közlekedést, hogy a 31-es kilométernél, egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze, ahol már egy sávon engedik a járműveket.

Aki teheti a 27-es jelű Herceghalom csomópont - 1-es főút - Óbarok - illetve az Óbarok-pihenőhely közötti útvonalon kerülje el a zsúfoltságot.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Dabas és Örkény között burkolatot javítanak egy sáv lezárás mellett. Az aktuális munkaterület mögött több kilométeren torlódik a forgalom, számítsanak megnövekedett menetidőre.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Gyál térségében kamerákat javítanak. A 33-as kilométernél a középső- és a belső sávot lezárták, a munkavégzés helyszíne mögött 1-2 kilométeren araszolnak az autósok.