393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pici esővel ugyan, de megérkezik végre a nyár!

10perc.hu
2021. 06. 07.

Helyenként továbbra is előfordulhatnak ugyan záporok, zivatarok, de jellemzően sok napsütés és nyáriasan meleg idő várható a jövő héten.

Szinte tökéletes lenne számunkra, ha beválna az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése a hétközi időjárásról. Ugyanis ez alapján végre tényleg megjön a nyár, még akkor is, ha időnként a napsütést megzavarhatja egy-két csapadékosabb időszak.

Ma napos idő várható, de néhol - nagyobb eséllyel az Észak-Dunántúlon - zápor, esetleg egy-egy helyen zivatar is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-16, a legmagasabb hőmérséklet 25-29 fok között valószínű. Kedden sok lesz a napsütés, de előfordulhat egy-egy zápor, zivatar, délutánra 26-29 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön is több órára kisüt a nap, de szerdán elsősorban nyugaton és északon, csütörtökön szórványosan kialakulhat zápor, zivatar. A légmozgás többfelé élénk, erős, zivatar térségében viharos lehet. A maximumhőmérséklet szerdán 26-30, csütörtökön 24-29 fok között valószínű. Pénteken a több órás napsütés mellett elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A délutáni csúcsértékek 24-29 fok között alakulnak.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek