EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Óvatosan szépülnek a magyar nők

Belföldi hírek
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: freepik.com

A zöld börtöntetkós szemöldök ideje lejárt, ismételten csak a természetesség hódít a hazai hölgyek körében.

A magyar nők egyre inkább a természetes szépségük kiemelésére törekednek. Siklós Júlia sminktetováló szerint valahol az önbizalomhiány és a tökéletesség-mánia között lebegünk, mégis sokkal tudatosabbak vagyunk a külföldi nőkhöz képest, ami a megjelenésünket illeti. A szakember úgy véli, a magyarok nagyobb becsben tartják a természetes adottságaikat.

„Külföldön jellemzőek az egységes stílusú plasztikai beavatkozások, emiatt több az egyenarcú hölgy, őket pedig könnyebb tetoválni. A magyar nők a plasztikai igazítások során is inkább óvják a természetes szépségüket. Most leginkább a nude árnyalatokat keresik és visszafogott, elegáns nappali sminkhatást szeretnének viszontlátni magukon” – árulta el Siklós Júlia.


A magyar sminktetoválók azon dolgoznak, hogy a vendégek természetes szépségét emeljék ki     Fotó: freepik.com


50 felett ráadásul óvatosabbak a hölgyek, sokan egyszerűen nem mernek szemöldököt tetováltatni, mert úgy érzik, ebben a korban már egyszerűen nem illik az ilyesmi. Holott mindenkinek joga van szépnek lenni, sőt, egy egyszerű szépészeti beavatkozás kifejezetten jó hatással lehet a férjével vagy a párjával való kapcsolatra. A fiatalok körében gyakori, hogy minden áron a tökéletességre törekednek, és bizony sok bájos fiatal lány esik áldozatul a kíméletlen megfelelési kényszernek.

Szerencsére a megrajzolt zöld börtöntetkók ideje lejárt, a magyar sminktetoválók pedig azon dolgoznak, hogy a vendégek természetes szépségét emeljék ki. Egy jó sminktetoválást éppen ezért észre sem lehet venni, a hatását viszont annál inkább.