393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Nem akarsz dugóban ücsörögni? Akkor kerüld el ezeket a sztrádákat

10perc.hu
2023. 04. 22.
Nem akarsz dugóban ücsörögni? Akkor kerüld el ezeket a sztrádákat

Több autópályán és a fővárost elkerülő M0-áson különböző felújítási munkálatokat végeznek, a helyszíneken sávzárásra és megnövekedett menetidőre kell számítani.

Az M0-s autóút keleti szektorán az M3-as autópálya felé vezető oldalon Maglód térségében a 45-ös és 46-os km közötti szakaszon a burkolat hibáit javítják. A munkaterület mellett csak egy sáv járható, kialakulhat 1-2 kilométeres torlódás a nap közben.

Az M7-es autópályán több helyen is folynak munkálatok. Zamárdi és a Kőröshegyi völgyhíd közötti szakaszon, valamint Balatonőszöd térségében a 115-ös kilométertől a 118-as kilométerig, illetve a 130-as és a 133-as kilométer között a Letenye felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

A Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa kelet csomópont között a főváros felé vezető oldalt újítják fel, ezért a járműveket átterelik az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv lesz majd járható.

Hídfelújítási munkákat végeznek Fonyód térségében a 151-es és a 155-ös kilométer között. A határ felé tartó oldalt lezárták, a forgalmat a Budapest felé vezető oldal belső sávjára terelik, a főváros felé tartók pedig a külső sávot használhatják.

Az M3-as autópályán a főváros irányába, a káli szakaszon a 101-es és 90-es kilométer között, lezárták a belső sávot, egy néhány nap múlva kezdődő munkavégzés kapcsán. A forgalom a külső és a leálló sávon halad.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek