394.25 Ft

369.98 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Néhol akár 30 fok közeli meleg is lehet a hétvégén

2021. 06. 03.

Sok napsütés lesz hétvégén, de záporokra, zivatarokra is készülni kell.

Pénteken napos idő lesz, de délután átmenetileg felhősebb lehet az ég. Az ország döntő részén nem lesz csapadék, de elvétve előfordulhat jelentéktelen futó zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13 Celsius-fok között alakul, napközben 24-27 fok várható.

Szombaton a fátyolfelhők, illetve a nappali gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütésre lehet számítani. Helyenként kialakulhat zápor, zivatar, valamivel nagyobb eséllyel a nyugati határvidéken, illetve az északi, északkeleti megyékben. A minimumhőmérséklet 8-15, a maximumhőmérséklet 23-28 fok között alakul.

Vasárnap az előző napokhoz képest kevesebb, általában csak néhány órás napsütésre van kilátás, sőt tartósabban felhős körzetek is lehetnek. Többfelé várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A hajnali 10-17 fokról, délutánra 22-28 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek