393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Nagy bajban Ronaldo! Kitoloncolhatják Szaúd-Arábiából

10perc.hu
2023. 04. 20.

Az ötszörös aranylabdás a nemi szervét fogdosta, miközben levonult a pályáról az al-Hilal ellen 2-0-ra elveszített mérkőzést követően, ami az arab királyságban bűncselekménynek számít.

Többszörösen került nagy bajba a portugál szupersztár, Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás sztár szaúdi klubja, az al-Naszr 2-0-ás vereséget szenvedett a bajnokságban az al-Hilal ellen. CR7 pedig az elveszített mérkőzést követően a nemi szervét fogdosta, miközben az ellenfél drukkerei Lionel Messi nevét skandálták.



Ronaldo ezúttal sem tudott gólt szerezni, azonban egy durva szabálytalansággal sikerült felhívnia magára a figyelmet, ellenfelét a nyakánál fogva rántotta le. A portugál játékost egyre többször találják meg a szurkolók, amit láthatóan nehezen visel.

Ronaldo tette miatt nagy bajba kerülhet, mert petíciót indítottak annak érdekében, hogy tartóztassák le és toloncolják ki az országból. „Cristiano bűncselekményt követett el, miután nyilvánosan tette, amit tett. Külföldi esetében ez letartóztatást és kitoloncolást vonhat maga után" – olvasható egy helyi jogász bejegyzése a Twitteren, aki azt is hozzátette, hogy kérvényt fog benyújtani az illetékes minisztériumnál.

Főkép forrása:
Facebook/Cristiano Ronaldo

További cikkek