393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Már negyeddöntősök női pólósaink

10perc.hu
2021. 01. 20.

A magyar női vízilabda-válogatott a Triesztben zajló olimpiai selejtező tornán 23-6-ra nyert Kazahsztán ellen, és ezzel már ott van a legjobb nyolc között.

Második mérkőzését is könnyedén nyerte meg a magyar női vízilabda-válogatott a Triesztben zajló olimpiai selejtező tornán: Bíró Attila együttese szerdán Kazahsztán ellen 23-6-ra nyert. Ezúttal is csak a gólkülönbség javítása volt a tétje a találkozónak, hiszen a mezőny egyetlen nem európai csapata nincs azonos súlycsoportban az Európa-bajnoki bronzérmes magyar csapattal. A csapat legeredményesebbje Keszthelyi Rita volt kilenc góllal. A magyar csapat csütörtökön a görögökkel játszik a csoportgyőzelemért. A nyolc válogatottat felvonultató tornáról a két döntős jut ki a tokiói nyári olimpiára.

„Ez a mérkőzés a vízilabdát tekintve már értékelhetőbb, hiszen két fokkal jobb ellenféllel játszottunk, amelynek volt egy masszív centere is. Így ezúttal több mindent tudtunk élesben gyakorolni akár támadásban, akár védekezésben, akár emberfórban, akár emberhátrányban. Mondjuk úgy, felevezetés szintjén jó volt ez a két nap, de igazán holnap kezdődik el számunkra a torna” – értékelt a waterpolo.hu portálnak Bíró Attila szövetségi kapitány.

Főkép forrása:
federnouto.it

További cikkek