393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Magyar siker a Szilveszter Rallye-n! László Martin és Zsiros Gábor nyerte a viadalt

10perc.hu
2022. 12. 29.
Magyar siker a Szilveszter Rallye-n! László Martin és Zsiros Gábor nyerte a viadalt

A hagyományos évbúcsúztató viadalon csaknem 230 versenyautót láthattak a nézők, a mezőny szerdán kettő, csütörtökön pedig négy gyorsasági szakaszt teljesített.

Magyar sikerrel zárult a 24. Fenstherm Kontakt Szilveszter Rallye. A Hungaroringen rendezett óévbúcsúztató viadalt ugyanis a László Martin, Zsiros Gábor kettős nyerte. Lászlóék már az első etap után az élen álltak, s végig különcsatát vívtak a cseh Petr Semerad, Danny Persein duóval a győzelemért. A két páros között végül mindössze egy másodperc döntött a hatodik gyorsasági végén Lászlóék javára.

A harmadik helyen a Csomós Miklós, Nagy Attila kettős fejezte be a viadalt azzal a Citroën C3 Rally2-vel, amellyel az idén a norvég Mads Östberg megnyerte az abszolút magyar bajnoki címet.


A Hungaroringen rendezett óévbúcsúztató viadalt a László Martin, Zsiros Gábor kettős nyerte     Fotó: Szilveszter Rallye Kommunikáció


A hagyományos évbúcsúztató viadalon csaknem 230 versenyautót láthattak a nézők, a mezőny szerdán kettő, csütörtökön pedig négy gyorsasági szakaszt teljesített. A 24. Szilveszter-ralin nyolc ország versenyzői vettek részt, a magyarok mellett szlovák, cseh, osztrák, német, román, szlovén és lengyel duók is indultak.

Főkép forrása:
Szilveszter Rallye Kommunikáció

További cikkek