392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Tragédia az Esztergom-Nyerges Rallyn: Több halálos áldozat és sérült

10perc/MTI
2024. 03. 24.
Tragédia az Esztergom-Nyerges Rallyn: Több halálos áldozat és sérült

Megrendítő tragédia rázta meg a magyar ralisportot vasárnap délután.

Az Esztergom-Nyerges Rallyn egy versenyautó lesodródott a pályáról Lábatlan és Bajót között, és a nézők közé hajtott.

A balesetben négyen meghaltak, heten pedig megsérültek.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset körülményeit még vizsgálják. A jelenlegi információk alapján egyelőre nem tisztázott, hogy mi okozta a balesetet.

Az m1 Híradó helyszíni tudósítása szerint a versenyautó nagy sebességgel csapódott a nézők közé. A tragédia következtében négyen a helyszínen meghaltak, további heten pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A mentőhelikopterek, mentőautók és tűzoltóegységek perceken belül a helyszínre érkeztek, de a négy áldozatot már nem tudták megmenteni.

A versenyt azonnal félbeszakították, a helyszínelés és a baleset vizsgálata jelenleg is folyik. A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit, hogy felelősségre vonhassák a tragédiáért felelős személyeket.

A RallyLife című Facebook-oldal az írta, hogy megközelítőleg 30 ember sérült meg, valamint egy kislány is életét vesztette a balesetben.

Az RTL.hu egy videót tett közzé a balesetről, amelyen az látszik, ahogy a versenyző elveszti uralmát az autó fölött, és a nézők közé csúszik.

Főkép forrása:
MTI/Bodnár Boglárka
Címkék:
#Baleset

További cikkek