392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Magyar Posta: ők sem hagynak magára senkit, de azért kirúgnak 1200 embert

10perc.hu
2023. 02. 28.
Magyar Posta: ők sem hagynak magára senkit, de azért kirúgnak 1200 embert

A cég arra hivatkozik, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben muszáj megtenniük mindezt, hogy meg tudják őrizni működésük stabilitását.

Egészen elképesztő, hogy lassan már mindent a háborús szankciók tesznek tönkre Magyarországon. Ráadásul az erre épülő kormánypropagandát egyre több cég átveszi, hiszen elég csak a Brüsszelre való mutogatás. Most éppen a Magyar Posta csatlakozott a „szankciók miatt” kényszerhelyzetbe került cégekhez.

Ugyanis a több száz kisposta bezárását követően most 1200 dolgozóját rúgja ki a Magyar Posta csoportos létszámleépítés keretein belül. Közölték sietve, hogy mindez a szolgáltatási színvonalat nem érinti, a társaság célja továbbra is az, hogy az ország minden pontján magas minőségű szolgáltatásokat nyújtson lakossági és üzleti partnerei számára egyaránt.

„Az Európát sújtó és elhúzódó szankciós energiaválság azonban egyre nehezebb gazdasági környezetet teremt, amely hasonlóan a bel- és külföldi nagyvállalatokhoz, a Magyar Posta tevékenységére is egyre inkább kihat" – olvasható a cég közleményben. Hozzáteszik, ezzel a kényszerű döntéssel tudják megőrizni működési stabilitásukat a szankciók sújtotta gazdasági helyzetben.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek