392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Konferencialiga: történelmi továbbjutás Kisvárdán, vereséggel is a következő körben a Fehérvár, kiesett a PAFC

10perc.hu
2022. 07. 28.
Konferencialiga: történelmi továbbjutás Kisvárdán, vereséggel is a következő körben a Fehérvár, kiesett a PAFC

A harmadik számú nemzetközi labdarúgó kupában kétharmados többséget szereztek a továbblépő csapatok, a Kisvárda norvég, míg a Fehérvár moldovai csapattal találkoznak a következő körben, míg a felcsútiak rúgott gól nélkül távoztak a nemzetközi porondról.

A nemzetközi kupákban most debütáló Kisvárda Master Good hazai pályán is 1-0-ra nyert a kazah Kairat Almati ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább a Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából. A magyar csapat bosnyák légiósa, Jasmin Mesanovic szerezte a győztes gólt a 39. percben. A következő fordulóban a norvég Molde vár a Kisvárdára.

A MOL Fehérvár FC 2-1-re alulmaradt az azeri Gabala SC otthonában a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, de 5-3-as összesítéssel így is a következő körbe jutott. A fehérváriak gólját Zivzivadze szerezte, a következő körben a moldovai Petrocub Hincesti lesz a Fehérvár ellenfele.

A Puskás Akadémia gól nélküli döntetlenre végzett a vendég portugál Vitória Guimares együttesével a csütörtöki visszavágón a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, így a felcsútiak 0-3-as összesítéssel rúgott gól nélkül búcsúztak a nemzetközi kupaporondtól.

Főkép forrása:
MTI/Czeglédi Zsolt

További cikkek