393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Kíváncsi vagy, milyen lehet egy modern okosotthon? Mutatjuk!

10perc.hu
2023. 01. 10.

Az új HCA 1.0 specifikáció azért jött létre, hogy a háztartási gépek, televíziók és HVAC-rendszerek márkától függetlenül zökkenőmentesen működjenek együtt.

Az LG Electronics (LG) a Home Connectivity Alliance (HCA) igazgatótanácsának tagjaként a 2023-as CES kiállításon mutatta be, milyen a gördülékeny okosotthon-élmény. Az eseményen azt demonstrálták, hogyan teszi lehetővé az új HCA 1.0 specifikáció azt az átjárhatóságot, amelynek révén a különböző márkák intelligens otthoni megoldásai zökkenőmentesen működhetnek együtt a tökéletesen összekapcsolt otthoni kényelemért.

A látogatók a HCA bármilyen alkalmazás bármilyen eszközhöz víziójának gyakorlati megvalósítását tekinthették meg, amelynek lényege, hogy a felhasználók az egyes márkák termékeit a gyártók saját intelligens vezérlőközpontjain — például az LG intuitív ThinQ™ alkalmazásán — keresztül kezelhetik.

A már meglévő Cloud-to-Cloud (C2C), azaz felhőalapú szolgáltatások interoperabilitására vonatkozó iparági szabványok felhasználásával az új HCA 1.0 specifikáció azért jött létre, hogy a háztartási gépek, televíziók és HVAC-rendszerek márkától függetlenül zökkenőmentesen működjenek együtt.

A vásárlók nem csak az újonnan bemutatott modelleket használhatják ilyen módon: a már meglévő, a HCA 1.0 specifikációt támogató intelligens eszközeiket és HVAC-rendszereiket is komolyabb szoftverfrissítések nélkül kapcsolhatják össze.

Főkép forrása:
LG

További cikkek