393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Kitavaszodik Szentestére, fehér karácsony helyett rügyező fák…

10perc.hu
2022. 12. 23.
Kitavaszodik Szentestére, fehér karácsony helyett rügyező fák…

Ma este egy csapadékzóna érkezik, de szombaton felszakadozik a felhőzet, és vasárnap többfelé előfordulhatnak napos körzetek is, és a karácsonyi hétvégén tíz fok feletti maximumok várhatók az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint.

Ma az ország északkeleti felén erősen felhős vagy borult, párás idő várható, míg dél, délnyugat felé haladva szakadozottabb lesz a felhőzet és néhány órára kisüt a nap. A déli, délnyugati szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Szombaton, szenteste napján reggelig többfelé várható eső, zápor. Napközben a frontfelhőzet vékonyodik, szakadozik, dél felé húzódik. A délnyugati, majd északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Karácsony első napján, vasárnap a változó vastagságú felhőzet mellett előfordulnak napos körzetek, illetve időszakok. A déli szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között várható.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek