EUR: 371,06 Ft
USD: 344,40 Ft
CHF: 380,80 Ft
GBP: 431,74 Ft
RON: 74,74 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

A kapitánybuktatást követően újra nekiveselkednek női teniszezőink a BJK Kupában

Sport
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: MTSZ

A lett, a török, a holland és az egyiptomi csapat lesz a magyarok ellenfele a Billie Jean King Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában.

A házigazda török, valamint a lett, a holland és az egyiptomi csapattal került egy ötösbe a magyar női teniszválogatott, amely a héten Antalyában szerepel a Billie Jean King Kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában. Tavaly ugyanitt száz százalékos teljesítménnyel jutottak tovább.

A novemberi rájátszásban 4-0-ra kikaptak a románoktól Nagyváradon, így nem jutottak tovább a BJK Kupa döntőjének selejtezőjébe. Ekkor még Babos Csaba volt a szövetségi kapitány, ám a csapat éljátékosai – Bondár Anna, Gálfi Dalma és a jelenleg sérült Udvardy Panna – levelet írtak a szövetség vezetésének, hogy nem hajlandóak Babos Csabával együtt dolgozni.

Babos ment, Palágyi Miklós jött, és utóbbi vezeti a válogatottat Antalyában. A Bondár Anna, Gálfi Dalma, Jani Réka, Szabanin Natália, Tóth Amarissa összeállítású együttes a mai nyitányon szabadnapos lesz – helyette két edzésük is lesz –, és csak kedden kezdi meg szereplését.