395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Jobb, ha alaposan felöltözünk a hétvégén

10perc.hu
2022. 01. 07.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint néhol kifejezetten télies idő lesz az előttünk álló 2-3 napban, ugyanis egyes helyeken akár mínusz 10 Celsius-foknál is hidegebb lesz, és helyenként havazás is várható.

Ma túlnyomóan derült, napos idő várható, majd kora estétől a déli megyékben megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Napközben csapadék nem valószínű, majd késő estétől a déli határ mentén hószállingózás kezdődhet. Napközben a legmagasabb hőmérséklet általában mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul.

Szombaton az ország északnyugati, nyugati felén nem valószínű számottevő csapadék, máshol több helyen előfordulhat havazás, a keleti határ közelében néhol havas eső sem kizárt. Hajnalban nagyrészt mínusz 8 és mínusz 1 fok közötti értékeket mérhetnek, míg délután jellemzően mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelig valószínűleg a Tiszántúlon is megszűnik a havazás. Napközben, majd éjjel elsősorban az ország nyugati, északnyugati felén fordulhat elő szórványosan havazás, helyenként havas eső, eső, ónos eső is. A minimumok többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között alakulnak, délután mínusz 2 és plusz 5 fok közötti hőmérséklet valószínű.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek