EUR: 369,42 Ft
USD: 345,38 Ft
CHF: 379,21 Ft
GBP: 428,55 Ft
RON: 74,38 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Idén is dobozolásra hívnak a baptisták

Nagyvilág
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: ciposdoboz.hu

A Baptista Szeretetszolgálat a jelenlegi egészségügyi helyzetben is elindítja karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a 17. Országos Cipősdoboz Akciót.

A Baptista Szeretetszolgálat ünnepi kampányát az elmúlt években nemzetközi sztárok, köztük Chuck Norris és Andrea Bocelli mellett magyar hírességek is támogatták. Idén a szervezettel dobozol Béres Alexandra, Kovácsovics Anikó, Mező Misi és a Magna Cum Laude, Polgár Tünde, Kajdi Csaba, Kulcsár Edina, a Margaret Island, és számos további közéleti személyiség.


A dobozra jól láthatóan írja fel minden felajánló, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát         Fotó: ciposdoboz.hu


A november 27-én, pénteken kezdődött el a 17. Cipősdoboz Akció kampánya, melynek keretein belül 150 gyűjtőpont várja az ajándékokat és mintegy 100 partner járul hozzá a gyűjtés sikeréhez. Idén nem épülhet fel Budapest szívében a Cipősdoboz Vár, ezért a Baptista Szeretetszolgálat kibővítette az online dobozolás lehetőségét: játékok, higiéniai eszközök, könyvek vásárlásával vagy pénzadomány küldésével lehet érintésmentesen adományozni akár a www.ciposdoboz.hu oldalról elindulva.

„A gyermekek idén is várják a karácsonyi ajándékot. Ezért szeretnénk, hogy a Cipősdobozok idén is ott legyenek a karácsonyfa alatt, örömöt hozva a leginkább rászorulóknak” – mondta erről Szilágyi Béla, a szervezet elnöke.


Az elkészült ajándékcsomagokat legkésőbb december 20-ig lehet eljuttatni a gyűjtőhelyekre    Fotó: ciposdoboz.hu


Amennyiben valaki személyes ajándékkal szeretne meglepni egy nehéz sorsú kisgyermeket, annak idén sem kell mást tennie, mint keresnie egy cipősdobozt, majd megtölteni azt szép és hasznos dolgokkal: játékokkal, írószerekkel, higiéniai eszközökkel, édességgel, könyvvel. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát. Az elkészült ajándékcsomagokat legkésőbb december 20-ig lehet eljuttatni a gyűjtőhelyekre.