393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A héten is érkezik egy hidegfront

10perc.hu
2021. 05. 03.

Ugyan sok lesz a napsütés, de maximum 20 fok körüli csúcsértékek várhatók, ugyanakkor jelentős lehűlésre nem kell számítani.

Igencsak felemás időjárásra számíthatunk a héten az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzése alapján. Ma lassan feloszlik a felhőzet, több órára kisüt a nap, de a kora délutáni órákig elszórtan lehet eső, zápor a délnyugati és az északkeleti megyékben. Napközben 14-19 Celsius-fok lesz.

Kedden sok napsütés várható, csapadék nélkül, délután 17-23 fok várható. Szerdán napközben is napsütéses idő várható. Estétől az érkező hidegfront mentén egyre többfelé fordulhat elő záporeső, esetleg zivatar. Több helyen megerősödhet a szél, a nappali maximumok 18-23 fok között alakulnak.

Csütörtökön sokfelé élénk, az ország északi felében helyenként erős lehet a szél. A hajnali 4-10 fokról 16-21 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Pénteken napközben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, esetleg zivatar. Noha sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél, hidegtől nem kell tartanunk, hiszen a legmagasabb hőmérséklet 15-21 fok között alakul.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek