395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Hatalmas változást jelentett be a McDonald's: átalakítják a hamburgereiket

10perc.hu
2023. 04. 17.

Az eladások növelése érdekében puhább zsemlét, nyúlósabb sajtot és még több Big Mac szószt ígér a lánc.

Alapvető termékeinek a fejlesztésébe fog a McDonald's. Az amerikai gyorsétteremlánc annak érdekében, hogy növelhesse az eladásait több változást is bevezeterről a CNN írt. Az egyik leghíresebb amerikai gyorsétteremlánc. A cég több változtatást vezet be a jellegzetes hamburgereiben.

Puhább zsemlét, nyúlósabb sajtot és még több Big Mac szószt ígér a lánc. „Úgy vettük észre, hogy az apró részletek a legfontosabbak az ételeinknél. A sütési folyamatokat finomítva ízletesebb hamburgereket tudunk felszolgálni” – mondta a McDonald's vezető séfje, Chad Schafer.


A cég több változtatást vezet be a jellegzetes hamburgereiben     Fotó: Pixabay


Az újítások a Big Macet, a McDouble burgert, illetve a klasszikus sajtburgert érintik majd. A megújult szendvicseket már tesztelik néhány étteremben az Egyesült Államokban és azon kívül, de a teljes bevezetés majd csak a jövő év elején várható – számolt be a Világgazdaság. Schafer emellett egyéb fejlesztéseket is ígért, de ezekről részleteket nem osztott meg

A cég legutóbb 2018-ban jelentett be újításokat a menüjében, ekkor új beszállítótól kezdte el beszerezni a marhahúst. 2021-ben a csirkés szendvicseiket kezdték el fejleszteni, ahol lemaradásban voltak a konkurenciát tekintve, de a McDonald's vendégei elégedettek voltak az új csirkehúsos burgerekkel.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek