393.00 Ft

369.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Hat évet kapott a hároméves kislányt megrontó pedofil

10perc.hu
2022. 01. 19.

A törvényszék a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt 6 év börtönre ítélte, továbbá végleg eltiltotta minden olyan foglakozástól amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi.

Hat év börtönre ítélt egy 3 éves kislányt megrontó férfit a Budapest Környéki Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős döntésében. Az ítélet alapján az elkövetőt végleg eltiltotta minden olyan foglakozástól amelynek keretében 18. életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi agy befolyási viszonyban áll.

Az eljárás adatai szerint a vádlott és a sértett édesanyja a nő gyermekkora óta ismerte egymást. A nő 2017 őszén egy üllői albérletbe költözött, sokszor késő estig dolgozott, ezért gyakran a vádlottat kérte meg, hogy vigyázzon 2015-ben szültetett kislányára.

A férfi esténként megfürdette, lefektette a kislányt és 2017 ősze illetve 2019. szeptember között legalább 10 alkalommal szexuális cselekményt végzett a 3-4 éves kislánnyal, akit többször is figyelmeztetett, hogy erről ne beszéljen édesanyjának.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek