393.90 Ft

370.49 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Felfüggesztették Lionel Messi játékjogát! Még edzésre sem járhat

10perc.hu
2023. 05. 03.
Felfüggesztették Lionel Messi játékjogát! Még edzésre sem járhat

A hétszeres aranylabdás legközelebb csak május 21-én, az Auxerre elleni mérkőzésen léphet újra pályára, addig fizetést sem kap.

Lionel Messi hétfő reggel Szaúd-Arábiába utazott, emiatt nem jelent meg a PSG edzésén. Az Index cikke szerint az argentin világklasszis erre nem kért és nem is kapott engedélyt. Ráadásul a klubon belül is kiverte a biztosítékot Messi, a játékosok is találgatni kezdtek, hogy hol lehet, majd a vezetőség is feszült telefonálgatásba kezdett.

Az öltözőben rögtön az lett a téma a hírek szerint, hogyan kezeli majd a klub Messi kihágását. A világbajnok argentin futballista ugyanis szerződésben áll Szaúd-Arábia turisztikai hivatalával, az arab ország turizmusának egyik nagykövete immár egy éve.

Messi Rijádba utazásának hírére az Egyesült Államokban tartózkodó Nasszer al-Kelaifi klubelnök kezébe vette az irányítást, és a francia sajtó szerint kemény szankciót készített elő. A klub két hétre eltiltotta Messit minden tevékenységtől, azaz edzésre sem mehet, és ki kell hagynia a Troyes és az Ajaccio elleni bajnokikat. Ráadásul fizetést sem kap ebben a két hétben.

A 35 éves klasszis szinte biztosra vehető, hogy szerződése lejártával elhagyja Párizst, a találgatások pedig már elindultak, hogy hová igazol. A hírek szerint már-már felfoghatatlan ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, de a szurkolók nagyon szeretnék, ha visszatérne korábbi sikerei helyszínére, Barcelonába.

Főkép forrása:
DPPI Media/Jean Catuffe

További cikkek