393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Esős, borús, de meleg idő várható a héten

10perc.hu
2021. 11. 02.
Esős, borús, de meleg idő várható a héten

A következő napokban a hosszú hétvége remek időjárását követően borúsabb, esősebb, szelesebb időjárás várható az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése alapján.

Ma országszerte várható eső, zápor, nyugaton várható a legtöbb, kiadós mennyiségű csapadék, északkelet felé haladva egyre kevesebb, és az összefüggőbb csapadékzóna este elhagyja az országot. A csúcsérték 6 és 16 fok között valószínű, a tartósabban csapadékos északkeleti tájakon mérhetik az alacsonyabb értékeket.

Szerdán a nap első felében változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel, majd megnövekszik a felhőzet, országszerte beborul az ég. Késő délutántól, estétől egyre több helyen eleredhet az eső, záporeső, a maximumhőmérséklet 10 és 19 fok között valószínű.

Csütörtökön országszerte várható eső, zápor, helyenként zivatar is, erős, zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. A hajnali 6-14 fokról 9-22 fok közé emelkedik a hőmérséklet. Pénteken eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd napközben északnyugat felől egyre nagyobb területen csökkenhet a felhőzet, arrafelé a nap is kisüthet. Délután 10-16 fokig melegszik a levegő.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek