392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A decemberrel a fagyok is megérkeznek

10perc.hu
2021. 11. 29.
A decemberrel a fagyok is megérkeznek

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint hideg idő és többször havazás is várható a héten, hajnalonként néhol akár mínusz 10 Celsius-fokot is mérhetnek, illetve napközben is alig fagypont felett alakul a hőmérséklet.

Ma több-kevesebb napsütés várható, legtovább északkeleten marad borult az ég. Néhol fordulhat elő havaseső-zápor, hózápor, nagy területen megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban többnyire mínusz 1 és plusz 5, napközben plusz 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden reggelre foltokban köd képződhet, majd több-kevesebb napsütés valószínű. A nap első felében nem valószínű csapadék, de később északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső várható. Hajnalban általában mínusz 6 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet, míg délután 3-7 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Szerdán a hajnali és reggeli csapadékot követően napközben eleinte többnyire erősen felhős vagy borult ég lesz a jellemző, de azután több órára kisüt a nap. Nagy területen megélénkül, megerősödik a szél is. Délután 5-12 fok várható.

Csütörtökön és pénteken egyre többfelé várható csapadék, kezdetben jellemzően eső lesz, majd a nap második felében elsősorban a hegyekben havas eső, havazás valószínű. Ezt követően pénteken néhol lehetnek hózáporok A legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 7 fok között várható.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek