Mai névnap:

BMW 2-es Coupe – a nyár csajozós autója

10perc.hu
3 hete
Kiemelt kép: BMW

Teljesen egyedi külsővel, megnőtt tengelytávval és számos extrával érkezik meg a német márka legújabb modellje.

A bajor márka ezúttal a kétajtós Coupe változatban dobott nagyot. És ez szó szerint értendő, mert a piacra megérkező új 2-es Coupé 11 centivel hosszabb, hat centival szélesebb, ugyanakkor 2 centivel alacsonyabb elődjénél. A 4,54 méter hosszú kétajtós modell az öt centivel megnövelt tengelytávjával egy komoly autó benyomását kelti.


A kínálat a kétliteres, négyhengeres, 184 lóerős benzinmotoros 220i Coupéval indul   Fotó: BMW 


A nyár talán leghatásosabb csajozós autójában széria a 8,8 colos érintőképernyő, de ha nem sajnálunk rá még egy kis pénzt, akkor nagyobb kijelzőt, sőt, Harman Kardon hifit és háromzónás klímát is szerelhetünk bele. Talán egyedül a 390 literes csomagtér mérete nem változott, igaz,  az új modellbe könnyebben pakolhatunk alacsonyabb rakodópereme miatt.


A nyár talán leghatásosabb csajozós autójában széria a 8,8 colos érintőképernyő     Fotó: BMW


A kínálat a kétliteres, négyhengeres, 184 lóerős benzinmotoros 220i Coupéval indul – 7,5 másodperc alatt gyorsul százra –, a 190 lóerős 220d Coupéval folytatódik, ami 6,9 másodperc alatt gyorsul százra, míg a csúcsot a háromliteres, 374 lóerős M240i xDrive. amivel 4,3 másodperc alatt sprintel százra az, aki beszerzi magának. Jövőre pedig érkezik a 230i Coupé a kétliteres motor 245 lóerős változatával.Elküldés e-mail-en Elküldés Viber-en
Hirdetés
Hirdetés