393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Balesetek, útzárak és dugók sokfelé

10perc.hu
2022. 02. 12.

Ez a délelőtt sajnos több karambolt hozott, és több helyen már kilométeres torlódás nehezíti a közlekedést.

Az M5-ös autópályán, a főváros irányába vezető oldalon, Kecskemét előtt a 98-as km-nél egy kamion átszakította a szalagkorlátot. A sérült jármű elfoglalja a külső és a belső sávot, a forgalom a leállósávon halad, egyre nagyobb a dugó.

Az M3-as autópályán, a főváros irányába vezető oldalon, Gödöllő térségében a 31-es km-nél baleset történt. A forgalom a középső sávon araszol, legalább 5 kilométeres torlódásra készüljenek.


A balesetben egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett   Fotó: MTI/Mihádák Zoltán


A 12-es főúton, Verőce külterületén két személyautó frontálisan ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A főutat lezárták, a forgalmat megállították. A javasolt kerülőút a 2-es főút - Katalinpuszta - majd a Katalinpuszta-Verőcemaros bekötő út, de a kirándulók miatt egyre nagyobb az autósor.

A 37-es főúton, Szerencs közelében két személyautó ütközött össze, a 24-es km-nél rendőrök segítik a közlekedést. A 61-es főúton, Böhönye közelében a 149-es km-nél egy személyautó vadat gázolt. A forgalom egy sávon, váltakozva halad, az arra közlekedők torlódásra számíthatnak.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek