EUR: 388,21 Ft
USD: 361,93 Ft
CHF: 394,09 Ft
GBP: 442,03 Ft
RON: 78,81 Ft
RSD: 3,31 Ft

Mai névnap:

Balesetek, útzárak és dugók sokfelé

Balesetek-bűnügyek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: freepik.com

Ez a délelőtt sajnos több karambolt hozott, és több helyen már kilométeres torlódás nehezíti a közlekedést.

Az M5-ös autópályán, a főváros irányába vezető oldalon, Kecskemét előtt a 98-as km-nél egy kamion átszakította a szalagkorlátot. A sérült jármű elfoglalja a külső és a belső sávot, a forgalom a leállósávon halad, egyre nagyobb a dugó.

Az M3-as autópályán, a főváros irányába vezető oldalon, Gödöllő térségében a 31-es km-nél baleset történt. A forgalom a középső sávon araszol, legalább 5 kilométeres torlódásra készüljenek.


A balesetben egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett   Fotó: MTI/Mihádák Zoltán


A 12-es főúton, Verőce külterületén két személyautó frontálisan ütközött össze. A balesetben egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A főutat lezárták, a forgalmat megállították. A javasolt kerülőút a 2-es főút - Katalinpuszta - majd a Katalinpuszta-Verőcemaros bekötő út, de a kirándulók miatt egyre nagyobb az autósor.

A 37-es főúton, Szerencs közelében két személyautó ütközött össze, a 24-es km-nél rendőrök segítik a közlekedést. A 61-es főúton, Böhönye közelében a 149-es km-nél egy személyautó vadat gázolt. A forgalom egy sávon, váltakozva halad, az arra közlekedők torlódásra számíthatnak.