EUR: 385,03 Ft
USD: 356,11 Ft
CHF: 388,26 Ft
GBP: 437,87 Ft
RON: 77,82 Ft
RSD: 3,28 Ft

Mai névnap:

Az online autószervizeké a jelen

Autó
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: freepik.com

A megrendelők maximum elhinni tudják a szervizekről, hogy képesek megjavítani az elromlott járművet.

A jelenlegi egészségügyi helyzetben az autószervizek piacára is rendkívüli hatással volt. Miután sok helyen a maszk és a kézfertőtlenítő kevésnek bizonyult, a megoldás az online ügyfélfogadásra való átállás. Azok a szervízek, amelyek megfelelő közösségi média felületekkel rendelkeztek, nagy előnyt élveznek most. Ghiman Lajos szerint ebben a helyzetben elfogadottá vált az úgynevezett hozom-viszem szolgáltatás, amik átsegítik a szervizeket a nehéz időkben.

„Ugyanakkor az ügyfeleknek ajánlott odafigyelni arra, hogy a választott cég megfelelő háttérrel rendelkezzen, akár a digitális aláírás, akár az online fizetési módszerek, akár a megfelelő felelőségbiztosítás tekintetében” – figyelmeztetett a szakértő.


 Azok a szervízek, amelyek megfelelő közösségi média felületekkel rendelkeztek, nagy előnyt élveznek most    Fotó: freepik.com


Az ügyfelekkel sok esetben nem találkoznak személyesen a szerviz munkatársai, így a megrendelők maximum elhinni tudják a szervizekről, hogy képesek megjavítani a járművet. Emiatt már nem elég jónak látszani, hanem jónak is kell lenni. Persze jelenleg az emberek is sokkal elfogadóbbak és nyitottabbak az új lehetőségek iránt, és egyre jobb a piacon az elfogadottsága az online dolgoknak is.