393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Akár a telefonunkkal moshatunk…

10perc.hu
2021. 03. 12.

Az új, izgalmas megoldás, a digitalizált mosoda már Magyarországon is megjelent.

Nyugat-Európában és a világ számos országában évtizedek óta megszokottnak számít, hogy a társasházakban, lakóparkokban, kollégiumokban és kempingekben mosodák üzemelnek, valamint önműködő, önkiszolgáló mosodahálózatok érhetőek el. Már Magyarországon is egyre többen ismerik fel ezeknek a létesítményeknek és gépeknek az előnyeit, főleg úgy, hogy ma már egy német cég, a Miele segítségével rendszerbe álltak a „digitalizált mosodák”.

Hogy mit tudnak ezek a mosodák, és miért olyan népszerűek nyugaton? Nos a német vállalat ipari mosó- és szárítógépei a cég fejlesztési kutatóközpontja által megálmodott és megvalósított appWash digitális szolgáltatással együtt olyan megoldást nyújtanak, ami a mai ember számára vonzóvá teszi a mosodák igénybevételét. Bármilyen mosodáról is legyen szó – működjön lakóparkban, kollégiumban vagy vállalkozásként –, a szolgáltatás egy applikáción keresztül lesz elérhető, így akár a mobilunkról is intézhetjük a mosást.


Bármilyen mosodáról is legyen szó, nem kell személyesen ott állnunk a mosógépnél, hiszen a szolgáltatás egy applikáción keresztül, akár mobiltelefonról is elérhető    Fotó: Miele


Az alkalmazás megmutatja a felhasználóknak a környéken elérhető gépeket, lefoglalhatják azokat, kiválaszthatják a kívánt mosási és szárítási programokat, és a fizetést is rendkívül egyszerűen intézhetik. Az app kifejezetten felhasználóbarát és megbízható, minden téren digitalizálja a mosoda vezérlését, csökkentve ezzel a mindennapi üzemelés költségeit.

Főkép forrása:
Miele

További cikkek