EUR: 380,17 Ft
USD: 348,84 Ft
CHF: 399,18 Ft
GBP: 441,91 Ft
RON: 76,49 Ft
RSD: 3,24 Ft

Kerüld az M0-ást egész nap! Tragédia, ami ott várja az autósokat

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Freepik

A fővárost elkerülő autóúton több helyen alakult már most reggelre is komoly torlódás baleset, illetve felújítási munkálatok miatt.

Az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Nagytarcsa térségében három személyautó és egy teherautó ütközött össze. Az 55-ös kilométer közelében a forgalom csak egy sávon halad, 5-6 kilométeres már a torlódás. Távolabb, szintén a Megyeri-híd felé az M3-as autópálya csomópontja térségében javítják a burkolatot. A 68-as és a 71-es kilométer között egy sávot lezártak, a torlódás már itt is meghaladta a 3 km-t.

A fővárost elkerülő autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, a törökbálinti csomópontban, a 2-es kilométernél a le- és felhajtó ágakat felújítják, ezért azokat lezárták a reggeli órákban. A kerülőutat táblák jelzik, már most hatalmas a kocsisor.

Az M0-s autóút, déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es kilométernél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé. Itt is nagy a torlódásé.

Az sem könnyíti meg az erre autózók helyzetét, hogy baleset történt az M1-M7 autópályák közös bevezető szakaszán, a 7-es kilométernél, az Egér úti csomópont közelében. Ez okozza a szokásosnál is nagyobb torlódást, a kocsisor már több kilométeres.