EUR: 380,12 Ft
USD: 347,01 Ft
CHF: 394,37 Ft
GBP: 438,24 Ft
RON: 76,44 Ft
RSD: 3,24 Ft

Pokol vár ma az sztrádákon az autósokra!

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Pixabay

Felújítási munkálatok miatt több kilométeres a torlódás az M1-esen, az M3-ason az M6-oson és az M7-esen.

Új fix terelést építettek ki, az M1-es autópályán, Győr elkerülő szakaszán, a 105-ös és a 113-as kilométer között, ahol Hegyeshalom irányába a külső és a leálló sáv járható, míg Budapest felé a külső sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.

Az M3-as autópályán, új fix terelést építenek ki a Budapest felé vezető oldalon, a Bag csomópont után. A 38-as kilométernél a külső sávot lezárták, lassulás tapasztalható. Vezessenek fokozott figyelemmel a munkaterületnél. A torlódás 2-3 kilométeres.

Az M6-os autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 43-as és a 47-es km között burkolatjavítás miatt a külső és a leálló sávot lezárták, a kocsisor több kilométeres. A lezárás érinti a 44-es kilométernél lévő Besnyő/Beloiannisz/Pusztaszabolcs csomópontot, kerülni a 49-es kilométernél az Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomóponton keresztül vagy a 34-es kilométernél a Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópont felé lehet.

Az M7-es autópályán a 16-os kilométernél lévő M0-s autóúti csomópontnál felújítási munka kezdődött, emiatt lezárták Letenye felé vezető oldalon a pályával párhuzamos kollektor ágat. A lezárás miatt nem lehet az M0-s autóútra kihajtani. Kerülni tovább haladva az M7-esen Letenye felé, majd a 18-as kilométernél az Érd csomóponton keresztül visszafordulva lehet, illetve az M1-es autópályán az M0-s autóúti csomóponton keresztül lehet felhajtani az autóútra. A torlódás 1-2 kilométeres.