EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Új hír érkezett az eltűnt inárcsi családanyáról: a szomszéd megszólalt

Útinform, közlekedési hírek
10perc.hu
1 éve
Kiemelt kép: Fuszek Gábor

Az egész országot megrázta annak az augusztus elején eltűnt inárcsi családanyának az eltűnése, aki hajnalban indult Budapestre dolgozni, de oda nem érkezett meg. 

Valószínű, hogy a városba tartó buszra fel sem szállt. A rendőrség folytatja a keresést, a lányai pedig egyre jobban aggódnak.

Mária 22 éves lánya Maggie, is nagyon aggódik. Fotó: Fuszek Gábor 


Nagyon-nagyon reménykedünk benne, hogy valamelyik reggel egyszer csak bekopog az ajtón, vagy felhív telefonon, életjelet ad magáról - mondta korábban a Borsnak Maggie.

Mária férje, István nemrég szabadult a börtönből, ahova a felesége bántalmazásáért került be. Gyermekelhelyezési per is zajlik jelenleg a pár életében. Mária a rendőrségre akart menni a munkahelye előtt, hogy az aktuális perrel kapcsolatban intézkedjen.

István a Blikknek adott interjújában leszögezte, hogy semmilyen köze sincs az eltűnéshez, és mindezt csak az internetről tudta meg.

– Nem tartottuk a kapcsolatot már jó ideje, csak a bírósági tárgyalásokon találkoztunk évente kétszer. Ami tény, hogy nemrég elkészült egy igazságügyi elmeorvosi szakértői vélemény, ami számára elég súlyos dolgokat állapított meg, és véleményem szerint a végső döntésre is hatással lehet majd. Az én vizsgálatomat még nem végezték el, nem kaptam rá időpontot – magyarázta István.

Hozzátette: nőt évtizedekkel ezelőtt már körözték eltűntként, akkor szándékosan bujkált az országban. Nem tartja kizártnak, hogy a bírósági ügy miatt most is erről lehet szó.

Az eltűnt édesanyáról szóló pletykákat, Mária egykori szomszédja, Hajnalka nem tudta már tovább hallgatni, ezért nyilatkozott a Borsnak.

Egyáltalán nem gondolom, hogy önszántából ment volna el. Mária nem volt ez a típus, a gyerekek nélkül nem ment volna sehova, ebben biztos vagyok- közölte, majd hozzátette, több mint 20 éve ismeri az asszonyt, semmi jelét nem látta ilyesminek.