EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Zalatnay Sarolta: „Nem csatak részegen ültem volán mögé”

Szórakozás
10perc.hu
5 hónapja
Kiemelt kép: TV2

Az énekesnő elmondta, csak pár darab konyakosmeggyet fogyasztott, mielőtt a rendőrök elvették a jogsiját.

Zalatnay Sarolta beismerte, egy tavaly februári eset miatt bevonták a jogosítványát, ugyanis ittas vezetésen érte őt a rendőrség egy közúti ellenőrzés során. Mint mondta, tényleg alkoholos állapotban ült volán elé, ezért egy ideig eltiltották a vezetéstől, ám állítása szerint csupán néhány konyakmeggy miatt jelzett a szonda.

Cini beismeri, hogy hibázott, ezzel együtt vállalta hibája következményeit is: beszámolója szerint 7 hónapon keresztül nem kapta vissza a vezetői engedélyét a februári eset után. Sőt, több képzésen is részt kellett vennie annak érdekében, hogy újra volán mögé ülhessen.

„Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben. Egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam. Sajnos, aznap még semmit sem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta desszert” – fogalmazott az eset kapcsán Cini a Hot magazinnak.

Zalatnay végül október 6-án visszakapta a jogosítványát. Utólag úgy érzi, még tanult is az esetből, hiszen a szükséges vizsga miatt felfrissített tudásával azóta sokkal magabiztosabban ül autóba.