EUR: 386,71 Ft
USD: 363,21 Ft
CHF: 400,81 Ft
GBP: 445,08 Ft
RON: 77,83 Ft
RSD: 3,30 Ft

Katalán népharag zúdul Lionel Messire

Sport
10perc.hu
3 hónapja
Kiemelt kép: uefa.com

A Barcelona szurkolói borzasztóan csalódottan fogadták a döntést, az argentin Instagramját ellepték a negatív kommentek.

Lionel Messiért a szaúdi bajnok Al-Hilal, egykori csapata, a Barcelona és az amerikai MLS-ben játszó Inter Miami volt versenyben, végül – sokak meglepetésére – utóbbi lett a befutó. A ripost.hu cikke szerint a döntés igencsak megviselte a katalán sztárklub szurkolóit, akik nem is rejtették csalódottságukat véka alá.

A hétszeres aranylabdás Instagram-oldalát ellepték a negatív kommentek. Sokan „Hamburger ligaként” csúfolták az amerikai bajnokságot. „Az Inter Miami tényleg értékesebb számodra, mint a Barcelona?” – érkezett egy csalódott hangvételű hozzászólás. „Mit csinálsz Leo? Két éve várunk rád és ezzel most megbántottál minket” – jött egy dühös komment.

Azonban nemcsak a kiábrándult Barca-szurkolók jelentek meg a világbajnok közösségi oldalán, hanem Cristiano Ronaldo fanjai is, akik kaptak a lehetőségen, hogy trollkodjanak egyet az argentin világklasszison.


Az amerikai klub Instagram oldalának követőtábora már több 500 százalékkal ugrott meg     Fotó: Facebook/Inter Miami


„Ronaldo 35 évesen még mesterhármasokat lőtt az olasz bajnokságban” – szúrt oda egy népszerű komment. Sokan csak Ronaldós-gifeket küldtek a hozzászólásban, így az ominózus legutolsó poszt alatt már 136 ezer replika gyűlt össze.

Messit hivatalosan még nem mutatták be az Inter Miaminél, de népszerűségét jól mutatja, hogy az amerikai klub Instagram oldalának követőtábora már több 500 százalékkal ugrott meg. És mi lesz akkor, ha megérkezik a hétszeres aranylabdás…