EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Kevés volt az ágyban, ezért ölt az angyalföldi gyilkos

Rendőrségi, bűnügyi hírek
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: BRFK

Ha a bíróság azt állapítja meg, hogy a gyilkos hirtelen felindulásból követte el a brutális tettét, akkor maximum 8 évet kaphat.

Kritizálta a szex miatt, ezért ölhette meg barátnőjét a kegyetlen angyalföldi gyilkos. A férfinek ugyanis sértő megjegyzést tett a férfiasságára a barátnő, ez dühítette fel – tudta meg a Tények. A legfrissebb információk szerint a támadó ráadásul nem csak megkéselte a nőt, hanem még egy kalapáccsal is összezúzhatta a testét.

A férfi védőügyvédje azt mondja: nem kizárt, hogy a gyilkos hirtelen felindulásból ölt. „Az első pillanattól kezdve ebben az ügyben felmerült a szerelemféltés, mint nagyon fontos körülmény. Nyilvánvaló ennek egy olyan formája, ami egy hirtelen, robbanásszerű tragédiába torkollott. Ezt vizsgálják a hatóságok is, most jelen pillanatban” – nyilatkozta Somos Zoltán a gyanúsított védőügyvédje.

A meggyilkolt 27 éves nő egy ideje már szakítani akart a férfivel, részben azért, mert Róbert elvesztette a munkahelyét és kilátástalanná vált az élete. A nő a támadó férfiasságát is sértegethette. T. Róbert a vallomásában ugyanis azt állította, hogy barátnője kevésnek találta az ágyban nyújtott, szexuális teljesítményét.

Abban az esetben, ha a bíróság azt állapítja meg, hogy a gyilkos hirtelen felindulásból ölt, akkor maximum 8 évet kaphat, ellenkező esetben viszont akár élete végéig is a rácsok mögé kerülhet.