EUR: 388,45 Ft
USD: 370,45 Ft
CHF: 403,19 Ft
GBP: 448,76 Ft
RON: 78,09 Ft
RSD: 3,31 Ft

A cigi mellé drogot is árult a trafikos

Rendőrségi, bűnügyi hírek
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: freepik.com

Az eljárás során a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon a 47 éves F. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

Úgy tűnik, jól jövedelmező mellékest is talált magának F. Zsolt, aki a rendőrség gyanúja szerint egy IX. kerületi trafik alkalmazottjaként 2021 januárjától a cigaretta mellett árult kábítószert az üzletben. Az elfogás napján a nyomozók a fogyasztói körbe tartozó M. Krisztofert és S. Norbertet is azonosították.

A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfit 2021. július 21-én a IX. kerületi boltban elfogták - írta meg a police.hu. Lakásán a rendőrök több mint negyed kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket találtak. A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 750.000 forint.


Lakásán a rendőrök több mint negyed kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket találtak    Fotó: police.hu


Az eljárás során a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon a 47 éves F. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.